top of page
Obrázek autoraMove Fest

Předprodej zahájen!

TŘI - DVA - JEDNA! Je libo nemluvné hrdiny, otevřenou Ostravicu nebo nahého Fauna? Od TEĎ si můžete ulovit své vstupenky na sedmý ročník festivalu tance, cirkusu a fyzického divadla v Ostravě!


Jaro jsme mohli věnovat bádání v sobě samých. Na podzim můžeme díky MOVE Festu objevovat, jak své pocity vyjadřují jedni z nejlepších umělců současnosti. Není potřeba mít obavy, že pojmům nový cirkus, současný tanec nebo fyzické divadlo až tak úplně nerozumíte. Při jednotlivých představeních našeho podzimního programu stačí vnímat, kochat se, přemýšlet … prostě vnímat.


Do Ostravy díky MOVE Festu dorazí tak velká jména, jako je thálií oceněný mim Radim Vizváry, režisérka a choreografka Miřenka Čechová, úspěšný slovenský choreograf a performer Martin Talaga a další. Rozhýbou Ostravu a byl by hřích nerozhýbat ji s nimi - s námi.


V sekci PROGRAM si tak můžete skrze portál GoOut.cz pořídit vstupenky na jednotlivá představení. Můžete si vybrat mezi partou akrobatů, oslavou lidského těla, roztančeného bývalého obchodního domu Ostravica nebo třeba představením, ke kterému potřebujete vlastní mobil (Cult Of Busy).  


Jednotlivá představení se budou odehrávat na různých místech. Stejně tak se u nich může lišit cena vstupenky. Vždy však myslíme i na studenty, seniory, držitelé kartiček ZTP a KMO, či profesionály a posluchače Janáčkovy konzervatoře v Ostravě. 


Tak MOVE to vstupenky!

73 zobrazení0 komentářů

Comments


bottom of page